THE 5-SECOND TRICK FOR زعفران و اضطراب

The 5-Second Trick For زعفران و اضطراب

The 5-Second Trick For زعفران و اضطراب

Blog Article

عصاره هسته انگور ممکن است جذب آهن را کاهش دهد و با داروهای رقیق کننده خون و فشار خون تداخل داشته باشد و همچنین در صورت داشتن عمل جراحی، باید با احتیاط آن را مصرف کرد.

پونه کوهی از قرن ها پیش در طب گیاهی برای درمان بسیاری از بیماری از جمله زخم های پوستی، درد ماهیچه، آسم، سردرد، سرفه، گرفتگی، اسهال، سوهاضمه، سرماخوردگی و تقویت سلامت کلی به کار می رفت.

روابط اجتماعی با دوستان خود داشته باشید. اضطراب شما می تواند ناشی از انتظار بالا از خود در کنکور نیز باشد. مقاله درمان کمالگرایی را در سایت مطالعه کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بادرنجبویه همچنین به عنوان یک دارو برای بهبود بی خوابی ، تسکین درد و تقویت ایمنی استفاده می شود. یکی از محبوب ترین روش های استفاده از این گیاه، دم کرده آن است.

نخل اره ای به بهبود سلامت پروستات، عملکرد ادرار، ریزش مو و التهاب کمک می کند و از بدن در برابر رشد سلول های سرطانی get more info محافظت می کند.

با عمل دم از ۱ تا ۴ شمارش کنید. هربار هوا را به‌درون می‌کشید، لحظه‌ای مکث کنید. با هر عمل دم، یک عدد بشمارید.

اضطراب پاسخ طبیعی انسان به فشار روانی و استرس است. این فشار و استرس می‌تواند واقعی یا تصوری باشد.

۳. بگذارید افکار به ذهنتان بیاید. خود را از افکارتان جدا کنید. بدون وابستگی‌های احساسی تنها تماشاگر افکارتان باشید.

اگر سیبی می‌خورید به رنگ، بو و طعم آن توجه کنید و تمام حواستان را درگیر همان لحظه کنید. اگر قدم می‌زنید به اطرافتان توجه کنید و درختان، ساختمان‌ها، صداهای اطراف را ببینید و بشنوید و در لحظه باشید.

گیاه بادرنجبویه همچنین از پوشش معده محافظت می کند و چربی اضافی بدن را از بین می برد.

نخل اره ای دارای عوارض جانبی خفیفی مانند ناراحتی گوارشی، اسهال، حالت تهوع، استفراغ، کاهش میل جنسی، خستگی، سرگیجه و سردرد نیز است.

آنتی اکسیدان های موجود در آن عبارتند از: اسید کلروژنیک ، ایزو اورینتین و سورتیاژاپونین. این آنتی اکسیدان ها به جلوگیری از اختلال در عملکرد سلول های عروق کرونر کمک می کنند.

۱. تریپتوفان: سروتونین که از مشتقات تریپتوفان است، به‌عنوان هورمون سرخوشی و حال خوب شناخته می‌شود. تخم‌مرغ، بوقلمون، شیر، گوشت قرمز، ماهی آزاد، کیوی، گوجه‌فرنگی، موز، گیلاس از جمله مواد افزایش دهنده سروتونین هستند.

Report this page